Uncategorized Jeg forventer at hallene åpnes snarest

Jeg forventer at hallene åpnes snarest

– Det er uholdbart at kommunen ikke åpner idrettsbyggene sine, slik at barn og ungdom kan komme i gang med idretten sin igjen, sier leder i Raumnes & Årnes IL, Olle Nohlin. Katrine Andreassen katrine@raumnes.no

For barn og ungdom som spiller håndball og basketball er cuper og kamper høydepunktene.

– Det er disse som motiverer dem til trening, men med stengte haller får vi ikke trent slik at spillerne er samspilte og på topp når de spiller mot andre. De trenger å vedlikeholde sine evner, og i motsetning til fotball er ikke håndball og basketball idretter der det er mulig å trene ute, sier leder i Raumnes & Årnes Idrettslag Olle Nohlin.

Han syns det er surt at barn og ungdom i Nes ikke får muligheten til å ta opp treningen igjen i haller og gymsaler, slik spillere i en del nærliggende kommuner får. Det til tross for at regjeringen har åpnet for at all innendørsaktivitet for dem under 19 år kan settes i gang uten begrensninger.

Les resten av saken på Raumnes.no

Leave a Reply

Related Post