Uncategorized R&Å Basket 22/23

R&Å Basket 22/23

Velkommen til ny sesong med R&Å Basket!

Hei! Håper alle har hatt en fin sommer og har fått lada batteriene til en ny sesong. R&Å stiller i år med G.f2012 (G11), G.f2009 (G14), G.f2007 (G16), G.f2005 (G19), og Herrer 4div og 3 div. Vi starter med treninger den 15 august. G11 starter senere, tidene kommer snarest.. Når det kommer til Treningstidene så står på Nettsiden, Facebook, Instagram og Hoopit, samt Trenere.

Nå som det er vanlig sesong trenger vi hjelp fra foreldre i sekretariatet, Dette innebærer å enten styre klokka eller skrive elektronisk kampskjema, hver kamp tar ca. 1,5t. Vi håper så mange som mulig kan bidra til det, som vil avbelaste de som har måtte sitte flere ganger. Spillere skal også sitte i sekretariatet.Det vil bli laget et oppsett for hvilke foreldre som skal sitte når. Har du ikke mulighet til å sitte i sekretariatet, ta selv initiativ til å få byttet med noen. Er du satt opp og møter IKKE opp, vil ikke barnet dere få spille. Forhåpentligvis kommer det ikke til det, men vi opplevde i fjor at folk møtte ikke opp.  Har du mulighet til å sitte i sekretariatet, gjerne si ifra. For å sitte i sekretariatet får man 50kr for jobben og gratis kaffe.  Vi ser for oss at alle lag stiller til seriespill utenom G11, G11 vil heller delta på turneringshelger, mer info om det kommer senere. Vi vil gjerne høre fra foreldrene på laget om de har noen innspill.

Vi gleder oss enormt til sesongstart å håper å se alle igjen! Er det noen vi ikke ser igjen så gi gjerne en beskjed!

Mvh Styret i R&Å Basket
Sivert, Scott, Marius, Martin, Tommy, Tove, Jon

Leave a Reply

Related Post