Uncategorized R&Ås nye basketballbane er nå åpnet!

R&Ås nye basketballbane er nå åpnet!

Under Årnesdagene hadde R & Å Basket offisiell åpning av den nye basketballbanen på stadion. Omtrent 50 basketball-interesserte personer dukket opp til den høytidelige snorklippingen.

Klubben har det siste året jobbet med å få bygget sin egen basketballbane på Årnes Stadion. 26 mai hadde R & Å Basket offisiell åpning av banen, det ble musikk, utdeling av gratis T-skjorter og masse basketentusiasme.

Lars Akerhaug

Publisert: 28.05.2022 06:00Sist oppdatert: 01.06.2022 10:33

300.000

– Dette har kostet i underkant av 300 000, sier Sivert Røseid, styreleder R&Å Basket. De som har deltatt i finansieringen er Sparebankstiftelsen, R&Å hovedstyret har bistått med litt kroner og spillemidler, samt at basketballgruppa har tatt noen kostnader selv.

– Ellers har mye av arbeidet foregått på dugnad Vi ønsker å takke Søgård AS, Harald Hofsrud, Kjetil Vognild, Vegard Brusveen, Sparebankstiftelsen, R&Å styret og alle som har bidratt på dugnad for å få banen ferdigstilt, sier basketball-entusiasten.

Han kan fortelle at basketballgruppa har hatt en stor økning de siste årene.

– For første gang noensinne kunne R&Å Basket rapportere inn over 100 medlemmer, sier Røseid gledestrålende.

Leave a Reply

Related Post