Basket Velkommen til ny sesong med R&Å Basket

Velkommen til ny sesong med R&Å Basket

Velkommen til ny sesong med R&Å Basket!

Hei! Håper alle har hatt en fin sommer og har fått lada batteriene til en ny sesong. R&Å stiller i år med G.f2009 (G13), G.f2007 (G15), G.f2005 (G17), G.f2003 (G19), og Herrer. Vi starter med treninger den 20 august. G13 starter den 25. Når det kommer til korona så ser det ikke ut til å være noen restriksjoner med det første, så lenge smitterykket holder seg lavt. Når det kommer til Treningstider så fortsetter vi med samme treningstider som i fjor frem til Neshallen åpner igjen. Det vil da vi gitt ut nye treningstider. Kommunen estimerer at det vil skje etter høstferien. Treningstidene står på Nettsiden, Facebook, Instagram og Hoopit, samt Trenere.

Nå som det er vanlig sesong trenger vi hjelp fra foreldre i sekretariatet, Dette innebærer å enten styre klokka eller skrive elektronisk kampskjema, hver kamp tar ca. 1,5t. Vi ønsker gjerne å ha et Obligatorisk foreldremøte/ opplæring i sekretariatet så vi kan bli bedre kjent med dere og gi dere opplæring sekretariatet. Vi håper så mange som mulig kan bidra til det, som vil avbelaste de som har måtte sitte flere ganger. Spillere skal også sitte i sekretariatet. Har du mulighet til å sitte i sekretariatet, gjerne si ifra. For å sitte i sekretariatet får man 50kr for jobben og gratis kaffe.  Vi ser for oss at alle lag stiller til seriespill utenom G13, Trenerne ser at spillerne ikke er helt klare for et fullt seriespill, så vi ønsker å helle arrangere treningskamper mellom Jessheim, Eidsvoll og kanskje Skjetten. Vi vil gjerne høre fra foreldrene på laget om de har noen innspill. Seriespill for Senior er nok fortsatt litt oppe i luften med tanke på smitte.

Vi gleder oss enormt til sesongstart å håper å se alle igjen! Er det noen vi ikke ser igjen så gi gjerne en beskjed 

Mvh Styret i R&Å Basket
Sivert, Scott, Marius, Martin, Tommy

2 thoughts on “Velkommen til ny sesong med R&Å Basket”

  1. Hei, jeg har en gutt født i 2012 som har så lyst til å begynne på basket. Har vært i kontakt med dere før, og da nevnte dere at det kanskje kom et G10 lag fra høsten av, dersom dere hadde noen til å trene de. Så da er mitt spørsmål, har dere det? Blir det et G10-lag fra ny sesong i august 2022? Vi har flere andre gutter som kunne tenke seg å bli med å spille/trene.

    1. Hei Mona! så utrolig gøy! Jeg kan informere om at det blir basketlag for gutter f.2012 🙂 Vi kommer snart til å komme med mer info, vi gleder oss masse!

      Mvh sivert røseid

Leave a Reply

Related Post