Uncategorized Talenter til tusen

Talenter til tusen

Frida Rimstad satte ny klubbrekord. Ikke siden Berit Tomter hoppet på Bislett stadion i 1952 har en Raumnes & Årnes-hopper hoppet høyere. Denne helgen plukket både hun og Michael Reklev pokaler under Norgeslekene på Jessheim.

Det er lenge siden friidretten i Raumnes & Årnes har hatt like mange unge fremadstormende talenter som nå. Michael Reklev (15) har norsk årsbeste i sin aldersklasse i høyde. Det samme har også unge lovende Frida Rimstad (13). Begge vant flere øvelser under helgens Norgesleker på Jessheim.

Frida er et mangekamptalent av de sjeldne. Vinnerresultatet på 5,21 i lengde og 1,57 i høyde denne helgen var også norsk årsbeste i klassen.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene i mine to beste øvelser, sier Frida. Michael vant både høyde, 200 meter og korthekk på Jessheim.

Michael prioriterer klart høyde. Han vant junior NM i sin aldersklasse i vinter på 1,78, Før helgen hadde R og Å-gutten 1,85 som pers. På Jessheim ble det førsteplass på 1,80. Han hadde gode forsøk på 1,86.

Les resten av saken på Raumnes.no

Leave a Reply

Related Post